DonRocks

Administrative Announcement - Star Ratings

1,177 posts in this topic

[When I sign people up and verifiy their registrations, I ask for a real first/last name and city-of-residence, stressing that these are to be held in private. Basically, I need to know who is posting here to avoid anonymous potshots taken at restaurants.

However, I'm finding that developing this site in my spare time has been a LOT of work, especially registering new members and dealing with technical issues.

So I'm going to be getting help with validating memberships from a trusted individual whom many of us already know, and this person will have access to that same information. (There will also be someone coming onboard to help me with technical and software issues.)

I don't think this is a big deal, and maybe I don't even need to mention it, but in the interest of full disclosure I thought I should. Privacy issues are important to many people, and they're also important to me.

Please PM or email me if this is a problem, and I'll try to find a workaround although I'm not sure what it's going to be.

Tired, busy.
Rocks.

P.S. And if you're reading this and haven't registered, please do!]

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Regret your choice of user names?

Please feel free to change your mind at this point (membership is still at a manageable number), and let me know. Remember, it's always in good form to use your real name, either as your screen name or in your signature file.

Cheers!

Rocks.]

Share this post


Link to post
Share on other sites

If your postings are showing up off by an hour, it's because you haven't checked the Daylight Savings Time box.

Click on "My Controls" up near the top of the page, then "Board Settings" near the bottom-left, and you'll see it.

Cheers,

Rocks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[New users, please check your mailbox's spam folder for your validation email: our membership director fears that these emails are being lost and abandoned, having been sucked down into the vortex, deep within the Sea of Spam. Thank you, Rocks.]

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Are anybody's smilies or emoticons showing up as nonreadabe "x's?" They sure are for me (at least Nadya's are)! Please PM me if you can hypotheisize a way out of this problem, because I certainly don't know what the answer is. Shogun? Cheers! Rocks.]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[Are anybody's smilies or emoticons showing up as nonreadabe "x's?"  They sure are for me!  Please PM me if you can hypotheisize a way out of this problem, because I certainly don't know what the answer is.  Shogun?  Cheers!  Rocks.]

Rocks - Mine all seem to be working just fine. Too much pre-4th of July celebrating tonight?

Share this post


Link to post
Share on other sites
None of Nadya's fabulous, animated emoticons are working.  I miss them a lot. :lol:

For some reason I can never see Nadya's photos -- I get the little red x where the photo should be. Regarding Rock's emoticon problem it could be that his computer is not reading the [whatever the emoticon computer symbol is] but others may be able to. I have a problem when I change my avitar -- I see the old one for several days while everyone else sees the new one. Someone on the "Society" Board suggested I needed to empty my browser cache. Maybe that will work for Rock's problem -- didn't help me with the avitar problem which is due to my computer network here at the office.

Edited by FunnyJohn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Emoticons not working???

Well, I'd be blasted. wall.gif

Once I'm done beating my head against the wall, I'll sink into one million depressions. emofragile.gif

But then...I'll get on the phone with Mutterland. mamafia.gif

And pay lots of buck.gif

Not working again? Pffft. dramaqueen.gif

Maybe I need to go all evil on someone. lynchstill.gif

Maybe it's a secret hand of the Invisible Force? puppet.gif

Maybe someone got tired of my two-faced postings? evilposter.gif

But I am hopeful that the resident genuises will finally figure it out so we can stop playing the same old same old barrel-organ.gif.

And everyone will go cheer.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, if you go to the direct link for the images Nadya's posting (http://t2.technion.ac.il/~sifoi/emofragile.gif, for example), you get a "403-Forbidden" message. That indicates that the problem is the site she's posting the images from, not this site.

A reasonable number of sites that host images like that request that you save them to your own hard drive and post them from there, rather than using a link to their site, because it chews up their expensive bandwidth. To make sure this happens, they'll block direct linking to images. I'm guessing that's what's happened in this case.

The solution is basically for Nadya to save the images to her PC, then upload them to whatever space is available here, rather than putting in the direct link to the original host.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well, if you go to the direct link for the images Nadya's posting (http://t2.technion.ac.il/~sifoi/emofragile.gif, for example), you get a "403-Forbidden" message.  That indicates that the problem is the site she's posting the images from, not this site.

A reasonable number of sites that host images like that request that you save them to your own hard drive and post them from there, rather than using a link to their site, because it chews up their expensive bandwidth. To make sure this happens, they'll block direct linking to images.  I'm guessing that's what's happened in this case.

The solution is basically for Nadya to save the images to her PC, then upload them to whatever space is available here, rather than putting in the direct link to the original host.

Hmmm. So can I link directly to my hard drive, or would I need to upload them to be available online? Can any of the resident genuises help me with this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, this is called bandwidth theft. I had no idea what it was until I read the rather lenghtly set of rules on Egullet. This also means "technically' that you are not supposed to post pictures from another website (here or anywhere else) without permission.

If this is just a few images, email them to me and I can post on my website. As long as these are only used here at DR.

Well, if you go to the direct link for the images Nadya's posting (http://t2.technion.ac.il/~sifoi/emofragile.gif, for example), you get a "403-Forbidden" message. That indicates that the problem is the site she's posting the images from, not this site.

A reasonable number of sites that host images like that request that you save them to your own hard drive and post them from there, rather than using a link to their site, because it chews up their expensive bandwidth. To make sure this happens, they'll block direct linking to images. I'm guessing that's what's happened in this case.

The solution is basically for Nadya to save the images to her PC, then upload them to whatever space is available here, rather than putting in the direct link to the original host.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If your hard-drive is a webserver with 24/7 internet access, yes you can!

Hmmm. So can I link directly to my hard drive, or would I need to upload them to be available online? Can any of the resident genuises help me with this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are several free online image hosting sites. I use www.imageshack.us to hold things like Peanut's favorite onesie --

ramonesonesielg7ys.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Those are great DCMark-thanks!

While the question was answered why most of us don't see the images Nadya was posting, why are some able to see them? (I've not been one of the ones who could see them, and thought it had something to do with my computer)

Share this post


Link to post
Share on other sites

[invision (the company that hosts this forum) has had problems with one of their servers since yesterday morning, and unfortunately, it's the server that this forum resides on. I guess it's back up-and-running now, but I'll believe it when it stays up for several hours without incident. Sorry about the massive lockdown, but I've been shut out as well, although it was up most of yesterday evening.

Also, has anyone else encountered the "blank screen" problem? When you click on a link, a blank screen will appear, and you need to hit reload in order for it to display properly. If you've seen this, and can remember the exact situation you were in, please PM me and let me know but there's no need to add any posts to this thread. Thank you! Rocks.]

Share this post


Link to post
Share on other sites

When replying to a post, please remember to do this:

[qu0te]Original Post[/qu0te]

Inserting your reply here will automatically double-space

instead of this:

[qu0te]Original Post[/qu0te]

Inserting your reply like this will triple-space

Thank you :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

To the tune of "Row, Row, Row Your Boat"...

Space-space-space your post

will cause DonRocks great stress.

Miracle Whip, Miracle Whip, Miracle Whip, Miracle Whip,

and don't spell Power with an "S".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some people (myself included) cannot access this website through AOL, or Compuserve, or Earthlink. I can, however, access it through "native" Internet Explorer. One person is having trouble with his Powerbook. Other people are reporting similar problems accessing eGullet. Perhaps there is a problem at Invision (the company that produces this forum-hosting software and hosts this website). At this point, I'm not sure. I smell a worm. Rocks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Some people (myself included) cannot access this website through AOL, or Compuserve, or Earthlink.  I can, however, access it through "native" Internet Explorer.  One person is having trouble with his Powerbook.  Other people are reporting similar problems accessing eGullet.  Perhaps there is a problem at Invision (the company that produces this forum-hosting software and hosts this website).  At this point, I'm not sure.  I smell a worm.  Rocks.

We ARE a bunch of losers about to be fired!

----------------> ~ <--------------------- worm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now